Няма начин, сега, когато лятото си отива, наред с позитивните емоции около него, да не сме се почувствали и малко поуморени. В горещините, дори и най-краткото "търкаляне" на плажа, стресира, изтощава и изсушава кожата. А умората най-явно се изписва на лицето. Пък и да си признаем, умореното лице състарява и не винаги гледката в огледалото е онова, което искаме да видим.
Трикчето, което предлагам за ободряване и освежаване е лесно, бързо, здравословно и най-важното – ефектно!
Започваме с бърз и нежен пилинг
В една кафена чашка смлени овесени ядки сипваме хладка минерална вода. Нанасяме пилинг-маската на влажно лице и масажираме с енергични кръгови движения. Торбичките под очите пък отстраняваме с кръгчета картоф, краставица или ябълка, изстудени във фризера за 2-3 минутки.
Същия, и дори още по-добър ефект, има и маската, приготвена от черен чай и цедено кисело мляко с по-висока масленост. Отварата от тези два продукта поставяте върху марлички и... залепвате върху зоната под очите. Поглеждате часовника, и ако ви остават още няколко минути, взимате кратка вана с масло от лавандула.
Усмивката грейва на лицето ви, а блясъкът на младостта в очите ви уверено се завръща! „Гаранция – Франция!”
Трикчето, което предлагам за ободряване и освежаване е лесно, бързо, здравословно и най-важното – ефектно!
Започваме с бърз и нежен пилинг
В една кафена чашка смлени овесени ядки сипваме хладка минерална вода. Нанасяме пилинг-маската на влажно лице и масажираме с енергични кръгови движения. Торбичките под очите пък отстраняваме с кръгчета картоф, краставица или ябълка, изстудени във фризера за 2-3 минутки.
Същия, и дори още по-добър ефект, има и маската, приготвена от черен чай и цедено кисело мляко с по-висока масленост. Отварата от тези два продукта поставяте върху марлички и... залепвате върху зоната под очите. Поглеждате часовника, и ако ви остават още няколко минути, взимате кратка вана с масло от лавандула.
Усмивката грейва на лицето ви, а блясъкът на младостта в очите ви уверено се завръща! „Гаранция – Франция!”
0 коментара:
Публикуване на коментар