понеделник, 10 септември 2012 г.

Кажете "ДА" на красивата коса



Кажете

Всяко момиче иска да има красива коса, но не всяка девойка притежава такава. За да подобрите вида на гривата си, трябва да се грижите за нея и да внимавате с употребата на сешоари, преси, маши и т.н. А една коса, за да изглежда добре, тя трябва да има блясък.

Повече коафьори препоръчват косата да се мие на няколко дни, за да не стане прекалено мазна. Това е така, но ако понякога ви се налага да я къпете по-често, просто изберете подходящ ежедневен шампоан, който няма да навреди на косата и на вида й.


Ако вашата грива е мазна по природа, определено трябва да ползвате продукти, които да се борят с този досаден проблем. Най-добре е да се спрете на такива, в които има силиконови или естествени масла, защото те най-добре проникват в скалпа и подхранват фоликула на космите. 

Завършването на къпането със студен душ е полезно, както за кожата, така и за косата. Колкото и да не обичате студената вода, опитайте се поне набързо да се облеете с нея. Ще ви отнеме 5 секунди, а зъзненето определено си заслужава.

Освен шампоан и балсам, трябва да използвате и подхранващи маски и продукти за коса, за да има тя нужния блясък и хидратация. На пазара има богато разнообразие, просто изберете маска, която е подходяща за вашия тип коса.



Може да създадете допълнителен блясък, като използвате продукт, предназначен за тази цел. Пръснете малко, след като сте оформили прическата си, и ще имате привлекателна коса до края на деня.

0 коментара:

Публикуване на коментар